آخرین خبرها

غذاهای محلی استان بوشهر

غذاهای محلی استان بوشهر

89e05249-7398-40ee-b5cf-4c005607c0f8

میگو پلو یکی از غذاهای سنتی بوشهر است که در سراسر این استان طبخ می‌شود. طبق ذائقه‌ی جنوبی‌ها این غذا طعمی تند دارد که البته می‌توانید میزان تندی آن را بر اساس میل خودتان تنظیم کنید. تفاوت اصلی میگو پلوی بوشهری با میگو پلویی که در سراسر کشور پخت می‌شود در استفاده از تمر هندی است که طعمی خاص به آن می‌دهد. می‌توانید  این غذای خوشمزه را که شامل میگو، برنج، پیاز، تمر هندی، گشنیز، شنبلیله، سیر، رب و انواع اویه است در مهمانی‌ها تهیه کنید و در پذیرایی از مهمانانتان سنگ تمام بگذارید. احتمالاً اغلب آن‌ها عاشق این غذا خواهند شد.  میگو یکی از موجودات دریایی است که در کشور ما به‌خصوص در میان جنوبی‌ها طرفداران زیادی دارد. این ماده‌ی غذایی ارزشمند، سرشار از پروتئین، امگا ۳،  مواد معدنی، و همچنین دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیمی است که برای مقابله با بیماری‌هایی همچون سرطان، آلزایمر، فشارخون، کم‌خونی، بیماری‌های قلبی عروقی و تقویت سیستم ایمنی بدن کاربرد دارد، پس از مصرف این ماده‌ی مغذی غافل نشوید. به‌علاوه اگر به گوشت قرمز علاقه‌ای ندارید، میگو جایگزین خوبی برای آن خواهد بود.

همچنین بخوانید

معادن لیتیوم بیابان آتاکاما در شیلی

معادن لیتیوم بیابان آتاکاما در شیلی   لیتیوم سبک‌ترین و یکی از با ارزش‌ترین فلزات ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *