وبینار یک عصرانه یک تجربه (گفتگو با کارآفرین)

وبینار یک عصرانه یک تجربه (گفتگو با کارآفرین)

زمان: چهارشنبه 11 خرداد ـ ساعت 17 تا 18:30

کارآفرین مهمان: سرکار خانم زینب دولتی

موسس مرکز نوآوری و توسعه کسب و کار تخصصی مد و پوشاک مُدسا

این وبینار چیه؟

وبینار یک عصرانه یک تجربه با هدف به اشتراک گذاری تجربه افراد کارآفرین و موفق و ایجاد فرهنگ کار و امید بین جوانان و بانوان و علاقمندان به شروع کسب و کار توسط موسسه کارآفرینان توسعه هزاره سوم (ایکاتس) پایه گذاری شد. از سال 96 تا کنون نشستها و از پارسال وبینارش برگزار می­شود.

کلیپ روایت تصویری نشستهای یک عصرانه یک تجربه را از لینک آپارات ببینید.

https://www.aparat.com/v/Fhjgq

درباره موسسه:

موسسه کارآفرینان توسعه هزاره سوم (ایکاتس) موسسه آموزش و مشاوره کسب و کار هست و تا کنون کارگاهها، سمینارها، همایش­ها و تورهای آموزشی کسب و کار در سطح ملی و بین المللی برگزار کرده است.  برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موسسه  به وبسایت موسسه به نشانی: www.yadpa.ir مراجعه کنید.

بخشی از صحبتهای یک کارآفرین را از فایل پایین گوش کنید. آقای یداله زاده کارآفرین حوزه کتاب

مخاطبان وبینار کیا هستن؟

  • دختران جوان دانش آموخته یا دانشجو
  • زنان خانه دار علاقمند به کسب و کار
  • اساتید و محققان کارآفرینی
  • فعالان حوزه مد و پوشاک
  • علاقمندان به کارآفرینی و کسب و کار

چطور ثبت نام کنم؟

شرایط ثبت نام به صورت زیر است:

*بلیط برنزی:

شامل: شرکت در وبینار

قیمت: 59 هزار تومان

*بلیط نقره ای:

شامل شرکت در وبینار و  گواهینامه حضور در وبینار و  فایل صوتی وبینار

قیمت: 149 هزار تومان

*بلیط طلایی:

شامل: شرکت در وبینار و گواهینامه حضور در وبینار+ فیلم و صوتی وبینار + دریافت کتاب توکیو در 60 روز

قیمت: 269 هزار تومان

تخفیف هم داره؟

برای ثبت نام تا آخر هفته یعنی تا روز جمعه 24 اردیبهشت از تخفیف 10 درصدی استفاده کن.

ثبت نام و واریز:

  • شماره کارت زیر 6037997310669040 به نام خانم زهرا گلیج مدیرعامل موسسه
  • از طریق سایت ایسمینار لینک زیر:

وبینار یک عصرانه یک تجربه (گفتگو با کارآفرین) (eseminar.tv)

همچنین بخوانید

مصاحبه کارآفرینی: مصاحبه با موسس و مدیر رستوران سنتی خوان باشی

رستوران خوان باشی یک رستوران سنتی در بازار تهران است که محلی برای حضور گردشگران خارجی است در این رستوران غذاهای محلی که بیشتر شمالی و مازندرانی هستند طبخ و عرضه می­شود. معماری فضای رستوران به سبک سنتی طراحی شده و غذاهی محلی که بیشتر مازندرانی است و به سبک کاملا قدیمی و با مواد اولیه سالم و سبزیجات معطر با پیش خدمت­های با لباس محلی سرو می­شود تصویری از روستا را در ذهن مهمانان به ویژه گردشگران خارجی تداعی می­کند. به همین منظور با موسس و مدیر این رستوران که یک خانم است مصاحبه کردیم. متن مصاحبه با ایشان را بخوانید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارائه خدمات بهتر لطفا فیلد های پایین را تکمیل فرمایید.